Dino Petrić PROGOVORIO o prozivkama za ‘guranje’ u The Voice-u!

Autor: M. Marić

"Ne gledam Ninu kao prijetnju ili opasnost. S vremenom smo postali jako dobri prijatelji i savjetujemo se u svemu."

U današnjoj će emisiji “The Voice” mladi Hvararin, koji je podigao mnogo prašine nakon što se medijima proširila priča da mu je mentor na satovima pjevanja u jednoj glazbenoj školi bio Jacques Houdek, pokušati izboriti ulazak u finale.

S obzirom na konkurenciju, to mu neće biti nimalo lak zadatak. Štoviše, mladi Dino bori se protiv favorizirane Nine Kraljić koja je  s njim u timu Jacquesa Houdeka.

U razgovoru za tportal Dino je izjavio:  “Ne gledam Ninu kao prijetnju ili opasnost. S vremenom smo postali jako dobri prijatelji i savjetujemo se u svemu. Pomažemo i bodrimo jedan drugog i bit ćemo sretni tko god da prođe”.  Osvrnuo se i na pisanja da je dogurao ovako daleko jer je svojedobno pohađao školu pjevanja svog mentora u showu i izjavio da ga to nimalo ne ljuti.
“Dobro znamo da se tehnika pjevanja uči godinama. A taj seminar koji sam pohađao jedan je dio mog puta. Ne vrijeđa me što tko misli jer znam da na pošten i ravnopravan način sudjelujem u ovom showu. Sa Jacquesom je divno raditi, funkcioniramo kao obitelj, uvijek je dostupan i na raspolaganju. U svim je situacijama fer i korektan. On nije samo glazbeni mentor. On je životni mentor”, istaknuo je mladi glazbenik.

Hoće li Dino dogurati do polufinala i tako talentiranu Ninu izbaciti iz natjecanja, pratiti možete već večeras.

Autor:M. Marić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.