Davor Puklavec/PIXSELL

‘DEDA, A SAD ADIO’: Mnogi plaču na oproštajnu poruku unuke Ljubiše Samardžića!

Autor: dnevno.hr

Srca brojnih štovatelja velikog glumca razgalila je njezina dirljiva poruka.

Putem Instagrama od preminule glumačke legende Ljubiše Samardžića  oprostila se  i njegova unuka Sara, kćer njegovog pokojnog sina Dragana.

NAPUSTILA NAS JE GLUMAČKA LEGENDA: Umro Ljubiša Samardžić

Srca brojnih štovatelja velikog glumca razgalila je njezina dirljiva poruka.

Imala sam sreće što sam te poznavala 23.godine, od kad sam bila mala i nisam shvatala šta je to biti glumac i biti poznat, što sam se durila kad prilaze nepoznati ljudi dok šetam sa svojim dedom, što sam plakala na scene Policajca sa Petlovog brda, jer kako moj deda može da sedi sa 4 žene, a da nijedna od njih nije moja baba, što sam obožavala da me vodiš u kancelariju i na snimanja, i da dolaziš po mene u vrtić, kao i kad me uzmeš u naručje i plešemo, pa sve do danas kad mogu da kažem da si mi bio uzor, oslonac i uvek podrška. Mislim da je suvišno spominjati tvoju karijeru, i koliko je bila čast biti unuka takve legende. Pokazao si mi šta znači borba i koliko snage si imao i koliko je tvoje srce bilo jako. Znam da si tamo gore srećan i da si posle toliko godina opet sa svojim Gagom. Ne brini ostavio si nas žene u sigurnim rukama, Stefke će nas paziti ovde, on je sad glava kuće, a ti i Gaga sa neba. Deda, a sad adio????

A post shared by Sara Samardzic (@sara_samardzic) on




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.