Nova tv

Danieline odgojne metode: ‘Ako im soba nije čista uzmem vreću i sve bacim’

Autor: dnevno.hr

Da s njom nema šale Daniela je objasnila i kroz primjer kupovine.

„Moja mama ima šezdeset i šest godina i nema veze što je prije imala krave i dan danas ima kokoši, pure, guske… kada uđeš u kući sve je čisto, možeš lizati s poda. Ormar je složen kao abeceda, a na krevetu ne možeš vidjeti ni jednu faldicu.“, pohvalila je Daniela svoju majku Ankici.

Iako je Daniela priznala da joj majka ponekad složi krevet, njene odgojne metode su različite: „Pošaljem ih u sobu i kažem da imaju dvadeset minuta, ako uđem u sobu a soba nije čista uzmem vreću, stavim sve u nju i bacam.“ objasnila je Daniela Barbari. „Zadaća, ručak i onda se možeš igrati.“ nastavila je Daniela, a Barbara ju je samo zamišljeno gledala.

Da s njom nema šale Daniela je objasnila i kroz primjer kupovine: „Ideš sa mnom u trgovinu, kupit ću ti nešto, ali onda više nema.“ te prepričala jedan neugodan trenutak: „Kad je bila mala bacila se na pod. Kod kuće sam joj rekla da joj je to zadnji put da je išla negdje sa mnom i naučila se.“

„Nekad da bi usmjerio djecu na pravi put moraš biti strog.“ na posljetku je rekla Barbara, a Daniela je priznala da nije uvijek tako stroga: „Kad se u nedjelju probudim, pa kažem hajmo danas lagano, oni odmah znaju da slijedi tulum – od skrivača, do skakanja po kući, čak i muž pobjegne od kuće. Ili kažem idemo negdje na putovanje, najviše volimo zoološki vrt.“

Autor: dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.