PR

Samsung predstavio nove pisače za male i srednje velike tvrtke

Autor: T. P.

Serija ProXpress C30 nudi niske troškove održavanja i povećanu produktivnost, zahvaljujući jednostavnom upravljanju.

Samsung je predstavio novu seriju višefunkcijskih pisača oznake ProXpress C30, čije su glavne odlike niski troškovi rada i visoka produktivnost. Ovi su pisači optimizirani za rad u malim i srednje velikim tvrtkama, osobito u sektoru profesionalnih usluga i maloprodaje, u kojima je prioritet na kvaliteti ispisa, praktičnosti i niskim troškovima rada, naglašeno je tijekom predstavljanja.

– Samsung Electronics prepoznat je kao tvrtka koja nudi proizvode koji rade pouzdano, uz niske troškove posjedovanja, kako za male i srednje velike tvrtke tako i za korisnike u radnim skupinama – rekao je David SW Song, viši potpredsjednik odjela za ispisna rješenja tvrtke Samsung Electronics i dodao – U nizu učinkovitih uređaja za ispis, Samsung će nastaviti razvijati pametno uredsko okruženje koje omogućava unaprijeđeno upravljanje dokumentacijom.

Ponudu čine tri modela, oznaka C3010ND, C3060ND i C3060FR. Korištenjem C30 serije, tvrtke mogu učinkovito smanjiti ukupne troškove poslovanja, zahvaljujući izdašnim tonerima koji mogu ispisati velike količine dokumenata. Operativni troškovi dodatno se mogu smanjiti zahvaljujući tehnologiji Instant Fusing System, koja omogućava kraće čekanje i brži ispis, uz manju potrošnju električne energije.

Nova serija pisača nudi i kvalitetnu grafiku, zahvaljujući razlučivosti od 600 sa 600 točaka po inču, kao i tehnologiju Rendering engine for Clean Pages. U usporedbi s prošlim serijama, C30 je doživio i hardversku nadogradnju pa nudi brzinu ispisa povećanu s 26 na 30 stranica po minuti, kapacitet ladice za 1400 listova papira, kao i dvojezgreni procesor takta 800 Mhz, što jamči brži ispis, kopiranje i skeniranje dokumenata.

Samsung ProXpress C30 serija nudi integraciju sa Samsung eXtensible Open Architecture (XOA) uređajima i rješenjima nezavisnih razvojnih studija kao što su Rindale, Scanshare ili Cirrato. Korisnici mogu provjeriti informacije o ispisu pomoću Samsung Printing Catalog, mobilne aplikacije za pametne telefone i tablet računala, kao i pročitati upute i smjernice za Samsung pisače i fotokopirne uređaje.

Novi pisači serije C30 bit će raspoloživi i u Hrvatskoj, po preporučenim maloprodajnim cijenama od 2999 kuna za model C3010ND, do 6399 kuna za model C3060FR koji uz ispis nudi i mogućnosti kopiranja, skeniranja i telefax funkcionalnost.




Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.