POLICIJSKO UPOZORENJE: Ne koristite nove Facebook reakcije!

Autor: Dnevno.hr

Nove reakcije uvedene su kako bi korisnicima omogućile bolje izražavanje osjećaja.

Facebook je prije nekoliko mjeseci uveo pet novih reakcija, no policija upozorava korisnike te društvene mreže da ih ne upotrebljavaju.

Nove reakcije uvedenu su kako bi korisnicima omogućili bolje izražavanje osjećaja. Belgijska policija upozorava korisnike Facebooka da se suzdrže od korištenja novih opcija ako žele zaštititi svoju privatnost. Na svojoj službenoj stranici ističu: Facebook ne propušta priliku da prikupi što više informacija o svojim korisnicima.

“Klikom na reakciju omogućujete Facebooku da bolje odredi sadržaj koji će vam prezentirati. Po vašim reakcijama saznat će koje vas stvari oraspoložuju i na taj način bolje informairati oglašivače”.

Podsjetimo, osim standardnog Likea, Facebook je uveo dugmiće kojima možete izraziti i: Ljubav, smijeh, sreću, iznenađenje, tugu.

 

 

 




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.