13549027_1274852459191645_604424349_o (1)

PODRŽIMO MLADE INOVATORE: Imaju samo 20 godina i odličan proizvod – punjač za mobitele u javnim prostorima (VIDEO)

Autor: I. Galešić

Studenti prve godine prava svoju ideju proveli su u stvarnost i osmislili ono što danas svakom treba - punjač za mobitele u javnom prostoru. Nema više ostavljanja mobitela za šankom i moljenja konobara da pričuva mobitel. Podržimo ove mlade inovatore.

 

U medijskom svijetu danas je teško pročitati nešto pozitivno. Nedavno nam je čitatelj rekao kako bi trebali širiti optimizam i podići moral narodu. Ima pravo. Da, situacija u državi nije nimalo laka, ali nije beznadna. Mladi ljudi nada su svake zemlje, pa tako i naše. I hvala Bogu ima ih domišljatih i poduzetnih. Tome su nas uvjerila dva mlada studenta inovatora. Emil Živković i Domagoj Krakan, 20-godišnjaci i studenti prve godine Pravnog fakulteta u Rijeci osmislili su jedinstven proizvod – punjač za mobitele u javnim prostorima.

“Mi smo mlada start up tvrtka koja je osmislila jedinstveni proizvod pod nazivom SO-BOX. Radi se o punjaču za mobilne telefone široke primjene prvenstveno u ugostiteljstvo ali i drugim javnim prostorima”, pohvalili su nam se domišljati Emil i Domagoj.
Kako kažu, proizvod su sami osmislili, a u ponudi imaju dva tipa dizajna.

sobox kutijica

13549027_1274852459191645_604424349_o (1)

Njihova ideja je smjestiti proizvod na svaki stol u kafiću te svakom korisniku pružiti besplatno i lako punjenje mobitela.

“Proizvod ima veliki potencijal te smo do sada dobili i upite iz inozemstva pa pripremamo određenu količinu za izvoz. U Hrvatskoj trenutno primamo pred narudžbe a u kontaktu smo s nekoliko naših velikih tvrtki”, hvale se mladi inovatori napominjući kako su u Hrvatskoj imali pozitivna iskustva te da situacija nije tako loša kako svi govore.

Ono što još žele istaknuti je da je njihov proizvod prilagodljiv, odnosno mogu ga u potpunosti prilagoditi željama kupca u pogledu dizajna pa svaki sponzor ili ugostiteljski objekt može imati unikatan dizajn.

Za sve pred narudžbe i informacije oko proizvoda kontaktirajte Emila i Domagoja na
[email protected] ili posjetite njihovu stranicu www.so-box.com.hr

 

Autor: I. Galešić

ZADNJE VIJESTI