screenshot

POTVRĐENO! Ovogodišnja dodjela Oscar uz legendu Ratova zvijezda

Autor: Hina

Poznat po duhovitosti, 66-godišnji je glumac, doznavši da će sudjelovati u svečanosti uručenja prestižnih nagrada s obožavateljima i sljedbenicima podijelio duhovit Tweet

Jedan od prezentera na ovogodišnjoj dodjeli Oscara koju 4. ožujka organizira američka Akademija filmskih umjetnosti i znanosti (AMPAS) bit će Mark Hamill, Luke Skywalker iz legendarnih “Ratova zvijezda”, koji će samo četiri dana kasnije dobiti i svoju zvijezdu na holivudskom Šetalištu slavnih.

Poznat po duhovitosti, 66-godišnji je glumac, doznavši da će sudjelovati u svečanosti uručenja prestižnih nagrada s obožavateljima i sljedbenicima podijelio Tweet sljedećeg sadržaja: “Podsjetnik: 1) Govoriti dovoljno brzo kako me orkestar ne bi prekinuo u pola riječi, 2) Ne zbijati šale na račun R2-Me Too, 3) Nakon otvaranja omotnice ne izgovoriti “La La Land”.

 




Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.