Miranda Cikotic/PIXSELL

Pernar oženio Avu Karabtić i preuzeo vlast u Splitu!

Autor: Dražen Krajcar

Trenutačni splitski gradonačelnik Ivo Baldasar Pernaru je poručio: „Neću dati ključeve grada! Samo mi je još dva mjeseca mog mandata, a toliko toga sam mislija napravit!

Nestašni dečko hrvatske politike Ivan Pernar mogao bi učiniti nemoguće – ujediniti sjever i jug Hrvatske. Naime, nakon što je više-manje najavio kandidaturu za mjesto zagrebačkog gradonlnačelnika, danas je postao i prvi čovjek Splita. I ne samo to Pernar se, kako sam kaže, i po prvi puta oženio. I to s nikim drugim nego nadaleko poznatom starletom Avom Karabatić. Saborski zastupnik i novopečena spisateljica sudbonosno da izgovorili su na prepunoj splitskoj Rivi.

Iako kod Pernara nikad ne reci nikad, gore opisano dogodilo se u sklopu Splitskog karnevala, na kojem je su Ivan i Ava bile glavne zvijezde.

Naime, nakon što je podignuta karnevalska zastava na Pjaci kolona maškara se u 11.30 sati uputila prema Rivi. Naravno, najviše zanimanja uzazvao je navedeni par, Johny i Amazonka, koji su prisutni bjesomučno slikali mobitelima, lajkali i što već ne.

Nakon „vjenčanja“ novopečeni bračni par vratio se nazad na Pjacu gdje im se s prozora Gradske viječnice obratio trenutačni splitski gradonačelnik Ivo Baldasar koji je Pernaru poručio: „Neću dati ključeve grada! Samo mi je još dva mjeseca mog mandata, a toliko toga sam mislija napravit! Imajte razumijevanja, ne dam ključeve, možete me samo izbaciti iz Banovine!“

Ivan Pernar mu je odgovorio:

“Ne moraš se brinuti, nisam vas ja došao deložirati! Ako koga treba deložirati, onda sam to ja!“

Bez obzira na gradonačelnikovo negodovanje maškare su poručile da preuzimaju vlast, tako da će Baldasar morati ključeve Dioklecijanovog grada predati Pernaru nakon čega će on, barem privremeno, preuzeti vladavinu nad Splitom.




Dodajmo da se saborski zastupnik Živog zida u Splitu fotografirao i s golišavim plesačicama i sve, naravno, uredno objavio na svojem Facebook profilu.

Nagradno pitanje – tko više ima objava dnevno, Donald Američki na Twiteru ili ili Ivan Hrvatski na Facebooku?




Autor:Dražen Krajcar
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.