OSUDILE JU TISUĆE LJUDI Majci nestalo mlijeka pa se izdojila u kolače i odnijela ih u školu!

Autor: dnevno.hr

Majka se još i pohvalila s onim što je učinila - javno!

Jedna je mama izazvala pobunu na društvenim mrežama nakon što se pohvalila da je napravila popularni čokoladni kolač brownie s mlijekom iz svojih dojki. I to za prodaju u školi i bez da je ikome to spomenula, piše Independent. Nakon što su se druge mame zgrozile ona je svoju priču objavila na Facebooku tražeći savjet jer joj nije bilo jasno u čemu je problem. „Napravila sam brownie s majčinim mlijekom za školsku priredbu“, napisala je. „Nisam imala vremena otrčati u dućan i ne vidim problem u tome. Uostalom, neke nutritivne vrijednosti mog mlijeka su sigurno dobre i zdrave za djecu“, komentirala je mama čiji je

identitet naknadno skriven. „Jedna od majki je to saznala i napravila od toga dramu. Ne znam što da radim“, pitala se na Facebooku, a potom je njezin post objavila i popularna stranica Sanctimommy i od tada je
samo na toj stanici objava dobila više od 2, 5 tisuće reakcija i više od tisuću komentara, te je podijeljena gotovo tisuću puta.
A reakcije su različite. Od potpune zbunjenosti i nevjerice do oduševljenja. Jedna je bijesna mama komentirala da to graniči s kaznenim djelom. „Jer majčino mlijeko, kao i krv ili sperma, može nositi i različite bolesti. Zato se ono testira prije nego se daje djetetu. Zašto nije napravila smoothie od kelja i kokosovog ulja ako brine o zdravlju djece?“, pita se.
Neke su majke pitale i koji je to recept za brownie u koji ide mlijeko? I zašto umjesto mlijeka onda nije stavila malo vode?

Bilo je žena koje su išle toliko daleko i podsjetile da se i HIV može prenijeti majčinim mlijekom kao i da postoji mogućnost da se dijete tako zarazi i hepatitisom. „Možda mislite kako bi bilo zgodno da vaša prijateljica ili sestra nahrani vaše dijete ako vi niste u blizini, ali ako ne znate povijest njezinog zdravlja, bilo bi to vrlo riskantno“, jedan je od komentara.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.