healthyfoodhouse.com
healthyfoodhouse.com

Pomoću ovog trika ZAUVIJEK se riješite ŽOHARA! (VIDEO)

Autor: A.P.

Otkrit ćemo vam najučinkovitiji lijek koji će vam pomoći eliminirati ove insekte i spriječiti njihovu pojavu! Ova mješavina sadrži prilično iznenađujući sastojak, jer općenito ne zna da je smrtonosan.

Žohari su jedni od najotpornijih insekata na Zemlji, a u mogućnosti su opstati i kroz najteže ekstremne uvjete.

Na primjer, izvješća ukazuju na to da su ti insekti su među jedinima preživjelima iz Hirošime i Nagasakija što znači da su preživjeli bombardiranje atomskom bombom 1945. godine! Žohari mogu živjeti i ako oni nemaju svoju glavu.

Otkrit ćemo vam najučinkovitiji lijek koji će vam pomoći eliminirati ove insekte i spriječiti njihovu pojavu! Ova mješavina sadrži prilično iznenađujući sastojak, jer općenito ne zna da je smrtonosan.

Da bi vam uspio ovaj trik potrebne su vam sljedeće stvari:

-2o g boraks kiseline
-jaja
-Šećer
-Posuda
-vilica

Upute:

Kuhajte jaja kroz 12-15 minuta, a nakon toga ukloniti ljuske. Zatim uklonite žumanjke i stavite ih u drugu posudu. Pomiješajte ih s bornon kiseline. Zatim dodajte šalicu šećera i nastavite dodavati sve dok smjesa ne počne djelovati kao tijesto.

Ovu smjesu je sigurno dotaknuti, no nije stavljati u usta. Držite svoje kućne ljubimce dalje od nje.

Od ove smjese napravite kuglice koje ćete staviti na mnogobrojna mjesta u kući. Svakako ne zaboravite na ormare, police i kuhinjske ormariće. Žohari vole kupaonicu, kao i sva tamna i vlažna mjesto, pa stavite loptice od pripremljene smjese i tamo, piše healthyfoodhouse.com

Sljedeći video će vam pružiti više informacija o bornoj kiselini i eliminaciji tih insekata:

Autor: A.P.

ZADNJE VIJESTI