Ovih ste 10 stvari do sada radili krivo! Svako domaćinstvo trebalo bi to znati (VIDEO)

Autor: T. P.

Kako biste počeli prakticirati ove ideje potrebna je samo dobra volja. Nećete potrošiti ni kune, a život u vlastitom okruženju bit će vam mnogo jednostavniji nego do sada.

Takozvani “Russian Hacker” poznata je internetska figura koja predstavlja korisne trikove za svako kućanstvo. U ovom ćete videoprilogu naći zanimljivosti koje su vam čitavo vrijeme pomalo komplicirale svakodnevicu, a niste se dosjetili doskočiti im.

Nakon ovoga ćete znati kako jednostavno lako očistiti nar, kako pospremiti aluminijsku foliju, kako u hladnjak postaviti paket napitaka, kako ponuditi slatkiš, a da ga pritom ne poturate po rukama i niz drugih, više ili manje značajnih stvari. U svakom slučaju, ova je rješenja i više nego zanimljivo vidjeti.

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.