Sara Dombre

NOVA MODNA DESTINACIJA U SRCU ZAGREBA – DOLL22 CONCEPT STORE

Autor: dnevno.hr

Chic australski i američki brendovi od sada na jednom mjestu

Najpoznatija zagrebačka ulica – Ilica od sinoć je postala bogatija za još jednu nezaobilaznu modnu adresu – Doll22 concept store.  S obzirom kako se australski dizajn u posljednje vrijeme nametnuo na svjetskoj modnoj sceni kao jedan od najtraženijih te stao bok uz bok američkom i europskom, vlasnici su odlučili otvoriti concept store u kojem će nuditi isključivo australske, uz poneki američki brend. Tako ćete u Doll22 concept store-u moći pronaći brendove poput Somedays Lovin, Minkpink, C/Meo Collective, Unreal Fur, Senso, Illesteva, Voluspa, Soludos te Chelsea Paris, koji su do sada bili dostupni samo u inozemstvu ili pak putem Interneta.

Brojni uzvanici podržali su svečano otvorenje i oduševili se atraktivnim izborom odjeće i modnih dodataka, a među njima bili su i Iva Balaban, Anita Dujić te Fani Stipković, novinarka koja je svoj prošlotjedni veliki uspjeh na španjolskoj televiziji Mediaset, gdje se emitirao njezin ekskluzivni intervju sa Nataschom Kampusch, ‘proslavila’ kratkim poslovnim posjetom Zagrebu.

Ukoliko vas zanima u čemu je to čar australskog dizajna, koji polako preuzima svjetsku dominaciju, utoliko dođite na adresu Ilica 25 i uvjerite se sami.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.