NOVA KOLEKCIJA DIJANE VILJEVAC: Suvremeni dizajn u koji ćete se zaljubiti!

Autor: dnevno.hr

Na ovaj modni iskorak odlučila se zato što je svojim klijenticama htjela ponuditi modne kombinacije koje su idealne bilo za dnevne, bilo za večernje prigode.

Svakom kolekcijom dizajnerica Diana Viljevac u svoj dizajn udahnjuje neki novi modni element kojim svoj identitet prikazuje u drukčijim okvirima. Uz haljine koje su uvijek u fokusu njezinog modnog djelovanja, ove sezone dizajnerica predstavlja kapute, hlače, bluze i pleteninu.

jb20130

Na ovaj modni iskorak odlučila se zato što je svojim klijenticama htjela ponuditi modne kombinacije koje su idealne bilo za dnevne, bilo za večernje prigode.

jb20774

Osim kolorita, dizajnerica je novom kolekcijom predstavila i jednostavniji pristup formi i krojevima koji su ovom kolekcijom jednostavniji i pročišćeniji.

jb20359

Koloristički prevladavaju zemljane boje, dok su od materijala korišteni vuna, viskoza, pamuk i čipka. Iako je u svoj potpis udahnula moderan prizvuk, dizajnerica i dalje ostaje vjerna svom romantičnom potpisu koji je prožet i ovom kolekcijom. Ovom kolekcijom dizajnerica je prikazala i svoj modni rast i ovo je do sada njezina najozbiljnija kolekcija.




jb20428

 

Foto: Jelena Balić
Model: Dolores/Sonic Modeils
Make-up: Simona Antonović




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.