Facebook

Naša missica još jednom oduševila! Na brodu u New Yorku sve podigla na noge!

Autor: dnevno.hr

Prema najnovijim informacijama, hrvatska je missica ušla i u finale kategorije sport!

Angelica Zacchigna postala je omiljena misica na izboru za Miss Svijeta u Washingtonu. Nakon što je ušla u finale izbora talenta svi je obožavaju i dive se njezinom kristalnom glasu.

Djevojke svakodnevno imaju mnogo obaveza i natjecanja u raznim kategorijama, pa su im organizatori nagradili izletom u New York. Ovaj puta nije bilo beauty sleepa jer su se morale ustati već u 4 sata. Mnoge misice sa sobom su ponijele i jastuk da mogu spavati u autobusu. Angelica je bila posebno sretna jer jako voli ovaj grad i jedva je čekala doživjeti ritam njegovih ulica.

>>> (VIDEO) Hrvatska missica oduševila glasom: Poslušajte kako pjeva naša ljepotica!

Osim razgledavanje grada, imale su priliku pogledati i novi hit mjuzikl School of Rock poznatog  Andrew Lloyd Webbera, a pravi doživljaj bio je razgledavanje grada brodom gdje su i ručale. Na brodu su imali pianino, pa je Angelica odmah uzela mikrofon i otpjevala nekoliko pjesama. Bila je toliko dobra da je cijeli brod podigla na noge u zanosnim ovacijama.

“Bio je to nezaboravni trenutak.” rekla je poslije Angelica “Zatvorila sam oči i pjevala srcem, a onda ih otvorila i ugledala Kip slobode ispred sebe u luci. Ovo ću pamtiti cijelog života.”

Pobjednica talenta izravno ulazi u top 20, a tko će pobijediti ovisi o broju glasova. Glasat će moći svi preko aplikacije od sutra.

 




Miss Hrvatske Angelica Zacchigna svoju ulogu predstavljanja Hrvatske je shvatila vrlo ozbiljno te se plasirala u finale kategorije Sport. Ovo je već druga finalna kategorija gdje naša djevojka briljira.

Zemlje su bile podijeljene u tri tima, svaki tim je izabrao najbolje sportašice. Angelica se nalazi u Bijelom timu, a uz nju su još finalistice Austrija, Češka, Dominikanska Republika, Latvija, Novi Zeland, Panama i Singapur.

Katergorije u kojima se djevojke natječu polako se privode kraju jer nas čeka neizvjesno Finale Miss World. Nakon toliko dugo godina, Hrvatska se može pohvaliti dobrim rezultatima.




Još nas čekaju tri kategorije, to su Multimedija, Intervju i Top Model. Nadamo se da ćemo i tu naći mjesto za finale jer naša Angie ima svoju misiju i nema odustajanja. Ponosne smo jako na nju, dolaze nam čestitke sa svim strana, ljudi je bodre i to je njoj drago za čuti – izjavila je Direkcija organizacije Miss Hrvatske za Miss Svijeta.

Akualnu Miss Hrvatske za kategoriju Sport pripremali su MBS Centar i Miss Fitness World, Elena Zdjelar.

Znala sam da ima jako dobre šanse. Dok smo se pripremale davale je uvijek sve od sebe pa i više. Treninzi su bili teški, ali nije odustajala. Ponosna sam na naš rad jer sam znala da zajedno možemo puno toga ostvariti- izjavila je Elena Zdjelar, WBFF Pro Champion

 

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.