PR / Direkcija MUH

NAPOKON OTKRILE: Za koga navijaju najljepše Hrvatice?

Autor: dnevno.hr

Ivana Delač Đolo (MUH 2003) gledati će rukomet i vaterpolo. "Rukomet intenzivno pratim posljednjih deset godina i ponosna sam na uspjehe reprezentacije. Nakon sto su košarkaši napravili pravi mali podvig plasiravši se na OI gledati ćemo i košarku, vaterpolo, veslanje odnosno braću Sinković koji su favoriti za osvajanje zlata."

Olimpijske igre su otvorene i hrvatski sportaši krenuli su u borbu za odličja. Prati ih cijela nacija, a potpora ne izostaje niti iz tabora najljepših Hrvatica, nekadašnjih nositeljica titule Miss Universe Hrvatske.

Aktualna Miss Barbara Filipović prati OI. ” Atletiku volim, preponsko jahanje i odbojku. Žao mi je sto se naše odbojkašice nisu plasirale na olimpijadu.”

Proslogodišnja missica Barbara Ljiljak kaže da će najviše pratiti jedrenje i tenis. “Tonči Stipanović mi je prvi rođak i navijam za njega, jedrenje je dakle sport broj jedan koji pratim, a kako volim i tenis navijati ću za Čilića.”

Ivana Delač Đolo (MUH 2003) gledati će rukomet i vaterpolo. “Rukomet intenzivno pratim posljednjih deset godina i ponosna sam na uspjehe reprezentacije. Nakon sto su košarkaši napravili pravi mali podvig plasiravši se na OI gledati ćemo i košarku, vaterpolo, veslanje odnosno braću Sinković koji su favoriti za osvajanje zlata.”

Ivana Mišura (MUH 2014) počela je pratiti OI i najviše voli gledati plivanje. ”Pratiti ću boks i Filipa Hrgovića, poznanika iz Sesveta”, govori Mišura.
Melita Fabečić Onyshenko (MUH 2013) kaze da voli veslanje budući da se i bavila tim sportom .”Navijati ću i za košarkaše” , kaže.

Ivana Paris Bubičić (MUH 2002) kaze da ce od svih nasih sportasa koji su se kvalificirali na OI posebno pratiti nase kosarkase jer su se nakon dugo godina ponovo kvalificirali, “Imamo po mom skromnom misljenju jako dobru momcad koja bi mogla postici velike rezultate. Gledati cu naravno i rukometase koji su uz Sandru Perkovic glavni hrvatski aduti.”

Marijana Rupčić Nikolac (MUH 2004) takoder najviše voli gledati rukomet ” Posebno cu pratit rukomet. To mi je najdrazi sport koji sam u osnovnoj i srednjoj skoli igrala.. Sada vise nisam sportski tip Ali kada reprezentacija igra, pratim.” Njezino misljenje dijeli i Maja Sulić (MUH 2001) , supruga nekadašnjeg rukometnog reprezentativca Renata Sulica.

Elizabeta Burg Delač (MUH 2012)  “Informirati ću se o svim sportovima na kojima sudjeluje Hrvatska, a pratit ću sto stignem. Sigurno je da neću propustiti box, na kojem ove godine sudjeluje Hrvoje Sep, moj poznanik iz rodne Vrbanje,” kaže Elizabeta.

Marijana  Kužina Žugelj (MUH 1999) navijati će za sve nase olimpijce. “naročito cemo pratiti Blanku Vlašić i Sandru Perković zbog kćeri koje obje treniraju atletiku i nase sportasice su im sportski uzori. Izdvojila bih također i naše košarkaše za koje ćemo zasigurno zdušno navijati!”

Renata Lovrinčević Buljan (MUH 2000) po struci je kineziolog i obožava sve sportove. ” Pratit ću sto više sve naše olimpijce. Kao kineziolog volim sve sportove”, kaže Renata. Biljana Mančić Pavković (MUH 2006) gledati će također sve sportove kao i Jelena Maroš Franjkić (MUH 2007).
OI, održavaju se u Brazilu, gdje se održao i svjetski izbor za Miss Universe 2011.godine na kojem je sudjelovala Natalija Prica Oreški (MUH 2011) .
” Svakako planiram gledati olimpijadu i navijati za naše sportaše. Želim im puno sreće u natjecanjima”. Želji za uspješnom igrom i dobrim rezultatima pridružuju se i sve ostale ljepotice.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.