Nakon ove informacije muškarci će odmah obrijati bradu!

Autor: R.A.

Podatak koji nećete tako lako zanemariti...

Postoji veliki broj žena koji voli muškarce s bradom što ide na ruku muškarcima kojima svakodnevno brijanje nije drago. No, posljedni podatak koji je uzburkao svjetsku javnost tiče se brade i nije ugodan za čuti. Naime, muške brade prljave su poput toaleta! Ovaj šokantan podatak otkrila je ekipa jednih američkih lokalnih vijesti koja je pronašla dobrovoljce s bradom te uz pomoć vate na štapiću skupila uzorke koje je potom analizirao mikrobiolog.

Čak je i mirkobiolog koji je proveo testiranje ostao neugodno iznenađen rezultatima, sve brade imale su određenu količinu bakterija koja se može pronaći na svim površinama – što dokazuje da brade ipak malo više hvataju nečistoće. Međutim, ono što je u najmanju ruku šokantno, većina brada imala je bakterije koje se mogu pronaći u fekalijama. Mikrobiolog je potvrdio da se muškarci neće nužno razboliti zbog bakterija, ali to svakako pokazuje razinu higijene i potrebu za češćim održavanjem brade.

Autor:R.A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.