John Pavlish

NAKIT U KOJI JE UTKANA LJUBAV: Upamtite naziv ‘Zlatna kiša’

Autor: dnevno.hr

Jučer je u Johann Francku u društvu medija i prijatelja predstavljena nova kolekcija nakita „Zlatna kiša“ iza kojeg stoji dizajnerica Tea Lubina Tomašević. Glumica Nataša Janjić, tv lice Marijana Batinić i modna agentica Tihana Harapin Zalepugin među prvima su se oduševile ovim jedinstvenim nakitom.

Ljubav između žena i nakita neraskidiva je veza koja datira od najranijih dana. Jeste li znali da odabir nakita često otkriva vaš karakter i osobnost?

Vođena idejom da je nakit ženin saveznik i omiljeni modni dodatak, dizajnerica Tea Lubina Tomašević osmislila je brend nakita „Zlatna kiša“ koji će zbog svoje posebnosti zasigurno zavoljeti sve žene.

Riječ je o jedinstvenom nakitu koji se izrađuje od češkog stakla za čiju je izradu svakog pojedinog komada potrebno nekada i do 14 sati ručnog rada.

Nakit je često dokaz ljubavi, prijateljstva, pripadanja ili podsjetnik na dragu osobu. Ovaj jedinstveni nakit „Zlatna kiša“ satkan je od ljubavi u kojoj se isprepliću sreća, nada i vjera.

Bilo da je riječ o ogrlicama ili narukvicama brend „Zlatna kiša“ osvojit će vas svojom ljepotom, elegancijom i originalnošću.

Ovaj nakit više je od ukrasa, on je saveznik svake žene ….

Ovo je četvrta kolekcija dizajnerica Tea Lubina Tomašević, koja osim nakita u svojoj ponudi ima planere i rokovnike sa afirmacijskim porukama.

Kolekcija nakita „Zlatna kiša“ dostupna je putem službene Facebook stranice. i https://www.instagram.com/nakit.zlatna.kisa/?hl=hr .

Autor: dnevno.hr