Patrik Macek/PIXSELL

(FOTO) MODNA BITKA U SABORU: Koja je bolje odjevena? SDP-ova Glasovac ili ministrica Divjak

Autor: dnevno.hr

Dolaskom toplijeg vremena i sabornica zna modnim izričajima oživjeti. Markov trg se ponekad zna pretvoriti u pravu malu modnu pistu. U utorak se u Saboru raspravljalo o izmjenama i dopunama Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi. No, pažnja je ipak odlazila više prema SDP-ovoj Sabini Glasovac koja je jedna od najbolje odjevenih saborskih zastupnica. Tako je danas u sabornicu došla u uskim trapericama i bijelom blejzeru koji je na sebi imao detalje crveno-plave bolje. Istovremeno je djelovala i profesionalno poslovno ali i moderno. Kosa je bila skupljena u pundžu, a na nogama je imala crne cipele s malom potpeticom.

Patrik Macek/PIXSELL

 

Druga stylish dama današnjeg poslovnog dana u Saboru je ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak. Odjevena od glave do pete u crno, svoju je kombinaciju osvježila sakoom jarko narančaste boje koji je uskladila s nijansom ruža. Raspuštene kose i malih crnih cipela na petu ministrica je pokazala kako i ona barata modnim znanjem.

Patrik Macek/PIXSELL

Odgovorite nam u komentarima, koja je bolje odjevena?

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.