Twitter

(FOTO) Kate Middleton privukla pažnju zanimljivom promjenom!

Autor: T. P.

Oni oštrijeg oka brzo su primijetili i ogromnu sličnost u dizajnu s haljinom koju je princeza Diana nosila na Royal Ascotu 1988. godine

U ponedjeljak 3. srpnja službeno je počeo prestižan teniski Grand Slam turnir pa su mnoge oči uprte u britansku prijestolnicu. Osim što svi s nestrpljenjem očekuju mečeve svojih omiljenih tenisača, ništa manje pažnje ne poklanja se ni poznatim ličnostima koje budno prate okršaje na Wimbledonu. Vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton, svojom je pojavom osvanula u fokusu mnogih.

Brzo se primijetilo da je Middleton skratila kosu, a bez komentara modnih stručnjaka nije prošla ni njezina točkasta crno-bijela Dolce & Gabbana haljina.

Oni oštrijeg oka brzo su primijetili i ogromnu sličnost u dizajnu s haljinom koju je princeza Diana nosila na Royal Ascotu 1988. godine:

marieclaire.com/screenshot
marieclaire.com/screenshot




Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.