‘Do šminke i frizure za pol vure!’ Zagrepčanke dobivaju jedinstveno mjesto za ekspresno uljepšavanje!

Autor: dnevno.hr

Svaki poduzetnički pothvat malog čovjeka u Hrvatskoj danas je rizičan, no uspjeti se ipak može. Dvije mlade poduzetnice iza sebe imaju trnovit put, no taj je put iznjedrio uspjeh

Nekad je Zagreb bio prepun češljaonica. Bila su to mjesta gdje su dame održavale svoje uredno počešljane frizure koje su tada vladale ulicama grada. Do izrade sljedeće frizure dolazile su na češljanje već postojeće. Možda je danas neko drugo vrijeme, ali jedno je zasigurno ostalo isto, a to je da svaka žena voli biti uređena i njegovana, po mogućnosti u svakom trenutku. Tako je nastala ideja o otvaranju FRIZERAJA I ŠMINKERAJA „DO ŠMINKE I FRIZURE ZA POL VURE“ koji je inspiriran nekadašnjim češljaonicama. Prije šetnje gradom, izlaska, važnog sastanka, domjenka ili kave s prijateljicama, imat ćete profesionalnu frizuru i šminku u najkraćem mogućem roku.

Express frizure demonstrirat ćemo na našim budućim klijenticama. FRIZERAJ I ŠMINKERAJ „DO ŠMINKE I FRIZURE ZA POL VURE“ smješten je u strogom centru grada, u Ilici 36, iz kojeg ćete izaći na s njegovanom kosom, fantastičnom frizurom, predivnom instant šminkom i savršeno lakiranim noktima u najkraćem mogućem roku i to bez prethodne narudžbe. I sve to za prihvatljivu cijenu!

1-1

Vlasnice i pokretačice ovog projekta su zagrebačka kazališna vizažistica i vlasuljarka Irena Königsknecht, profesionalna frizerka i stilistica za kosu s dugogodišnjom karijerom u struci Ana Kuštre te umjetnička, kazališna i filmska make-up artistica Ena Čavlović.

U ponudi su svi stilovi i tehnike frizura: peglane, nakovrčane, svečane ili ispletene kose.

No, kako bismo prvo vašu kosu doveli u red, pripremili smo vrhunske formule za njegu kose: La Croa BIO (Hrvatska) i Inebrya (Italija). Prah dijamanata, zlata i rubina svaku će kosu učiniti zanosnom i prelijepom.

>>> Kako su dvije mlade poduzetnice uspjele u Hrvatskoj: Ena i Ana dokaz su da se trud i rad isplate!

Nakon kose slijedi make-up: INSTANT tehnika je zapravo prikrivanje eventualnih nedostataka i naglašavanje prirodne ljepote u samo nekoliko poteza kistom. Naravno, klijentice mogu izabrati i poseban make-up, za neki važan događaj, vjenčanje i slično.

Za predivan finish tu je lakiranje noktiju – izaberite boju koja će vas odmah oraspoložiti!

Ako ne stignete sve, izaberite samo jedan tretman – onaj koji vam je nužno potreban. Zato smo tu, da u samo pol vure naglasimo vašu jednostavnu ljepotu.

Frizeraj i šminkeraj bit će otvoren od 7:00 do 19:00 sati, od ponedjeljka do subote, uz atraktivne i prihvatljive cijene.

Autor: dnevno.hr