Dame, naučite kako brzo i jednostavno nanijeti eyeliner! (VIDEO)

Autor: dnevno.hr

Eyelineri zaista imaju tu sposobnost da izduže i prodube oko i naprave vaš pogled očaravajućim i stoga nije ni čudo da je liner jedan od najstarijih artikala u povijesti make up-a.

Tekući tuš, odnosno eyeliner, posljednjih godina vratio se na velika vrata u modnu industriju i show business te postao nezaobilazan dio make up-a očiju.

Oči su ogledalo duše kaže izreka, a svako ogledalo izgleda ljepše i privlačnije uz odgovarajući okvir, isto tako to možemo reći i za naše oči te ako odaberemo ispravan i savršen način šminkanja eyelinerom naš pogled učinit ćemo očaravajućim.

Postoje različite vrste eyeliner i različite tehnike nanošenja, no samo jedan ispravan potez linerom na ispravnom mjestu može rezultirati pravim čudom. Mnoge dame izbjegavaju nanošenje linera upravo zato što nisu savladale tehniku nanošenja. Nanošenje eyelinera smatra se jednim od najvećih umijeća u svijetu šminkanja.

“Na tržištu postoji mnogo vrsta različitog alata odnosno linera te bezbroj različitih tehnika s kojima možete nanijeti liner, a u ovom videu ću vam pokazati jednu tehniku koju osobno smatram najjednostavnijom a i najčešće je koristim. Tehnika gel linerom i četkicom”, kaže šminkerica Xenia.

Kada savladate i naučite ispravnu tehniku nanošenja linera vaš make up može biti gotov za manje od desetak minuta i zato nemojte očajavati ako ne ide iz prve, izvježbajte nekoliko puta i već za par dana napraviti ćete savršeni liner.

Kao što vidite iz ovog videa, eyelineri zaista imaju tu sposobnost da izduže i prodube oko i naprave vaš pogled očaravajućim i stoga nije ni čudo da je liner jedan od najstarijih artikala u povijesti make up-a.

Još ga je davnih dana koristila Kleopatra, a kako biste naučili pravu tehniku nanošenja eyelinera, pogledajte video:




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.