Zaštitne navlake za dječji krevetić oduševljavaju i roditelje i bebe!

Autor: dnevno.hr

Ne bojte se sanjati i krenuti u ostvarenje svojih snova!

Svaka majka strahuje da se njeno dijete ne ozlijedi kroz igru ili u snu, kada ga ostavi samog u dječjem krevetiću. I najmanji trenutak nepažnje može dovesti do ozljede, zbog čega većina majki strepi za djetetovu sigurnost. Vođena tom idejom, mlada majka Danira Glavinić osmislila je i patentirala idealnu zaštitu za dječje krevetiće – navlake koje istovremeno štite dijete od ozljeda te daju personaliziranu notu krevetićima. Upravo je taj hrvatski proizvod postao pravi hit među majkama.

“Možemo se pohvaliti s nekoliko nagrada, ali bi svakako izdvojili onusrebrnu plaketu na Međunarodnom sajmu inovacija ARCA 2015. godine, na koju smo iznimno ponosni. Uz naše navlake imate nesmetani pogled na dijete, te bolji protok zraka. Dvostranog su dizajna te uz veliki broj dezena, lako postavljanje i skidanje, svaka beba će uživati u novom izgledu svojih krevetića”, ističu iz tvrtke Dada&Rocco čije zaštitne navlake osvajaju svakoga tko ih isproba.

“Ne bojte se sanjati i krenuti u ostvarenje svojih snova”, dodaju ovi inovatori u čiji svijet možete zaviriti ovdje, kao i na njihovoj Facebook stranici.

Autor: dnevno.hr