screenshot/YouTube

Roditelji, ove trikove za svoju djecu morate vidjeti (i isprobati)! 

Autor: T. P.

Učinite li nešto neuobičajeno za svoje dijete, sigurno će to sa zanimanjem prihvatiti - a možda je baš korisno i za njega i za vas!

Postoje trikovi koji mogu uvelike olakšati čuvanje djece ili pak samoj djeci uljepšati vrijeme i neke radnje. Uz nekoliko trikova koje donosimo bit će sretni i roditelji i djeca. Sve što je potrebno jest malo mašte koja će “začiniti” obične stvari – djeci će to predstaviti novu dimenziju igre, a roditeljima bi moglo itekako olakšati.

  1. Kada vaši mališani odluče puzati, razmislite o prišivanju na njihova odjelca materijala koji će puzanjem uglancati parket!

Desk

Desk
Screenshot/YouTube

2. Ne trebate trošiti novac na posebne kadice za kupanje. Djetetu će biti dobro i napunite li kadu vodom, a u nju dodate košaru za rublje – ako je takva košara šupljikava, voda će prodrijeti u nju do kuda je napustite, a igračke koje zabavljaju mališana tijekom kupanja neće moći odplutati dalje od rubova košare.

desktop-1461167618

Reddit

3. Svi vole prskalice! Kako biste spriječili neugodno peckanje ruku, “žrtvujte” jednu čašu od tvrđe plastike. Naravno, pazite ipak da je plastika dovoljno tvrda i da iskre prskalice ne dotiču previše njezine rubove.

Desk




4. Ljetni bazen postavite u kući! Tako će i zimi djeca imati zanimljiv prostor za igru, samo na dno bazena stavite spužvu ili deku. Boravak će dobiti posve novu dimenziju (osim što ćete morati pretrpjeti nešto manje prostora za sebe, no dijete će biti sretno pa stoga i vi).

desktop-1461167626

Reddit




5. Novi predmet – kapa za kupanje koja će zaštititi da vašoj bebi kapljice uđu u oči.

Desk
Screenshot/YouTube

6. Jedna se mama dosjetila kako će svojem djetetu približiti slavinu. Sve je jasno iz fotografije, a upravo to i sami možete vrlo lako učiniti kod kuće.

desktop-1461167644

Pinterest

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.