SCREENSHOT

ŽENE, KOJA FAZA VAM JE BILA NAJGORA? 100 godina ženskog donjeg rublja u tri minute! (VIDEO)

Autor: M. Matić

Časopis Glamour donosi zanimljiv video u kojem je prikazano kako se u posljednjih stotinu godina uz pojam ljepote mijenjalo i žensko donje rublje. Pogledajte video i recite nam koji vam je trend bio najbolji.

Donje rublje je vrsta odjeće, koja se nosi ispod ostale odjeće, obično na golu kožu. Ima ulogu zaštite od hladnoće, daje oblik i potporu pojedinim dijelovima tijela.  Donje rublje se izrađuje od raznim materijala kao što su: pamuk, čipka, svila, poliester i dr.

A dobro je poznato, kada su ženske obline u pitanju, kako su se s godinama trendovi izmjenjivali. Naime, prvo su popularne bile obline, zatim mršavice, a sada opet obline.

Časopis Glamour donosi zanimljiv video u kojem je prikazano kako se u posljednjih stotinu godina uz pojam ljepote mijenjalo i  žensko donje rublje. Pogledajte video i recite nam koji vam je trend bio najbolji.

Autor:M. Matić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.