flickr

Želite naučiti plesati? Preuzmite besplatan EU priručnik!

Autor: dnevno.hr

Dance tools for inclusion je Erasmus plus projekt financiran od Europske unije

EU priručnik za samonauke plesne trenere izrađen u Hrvatskoj je dostupan svima besplatno! U sklopu Erasmus projekta “Dance tools for inclusion” 35 mladih iz 11 država EU sastalo se u Zagrebu kako bi napravili zajednički priručnik o raznim plesnim alatima. Cilj ovoga priručnika je inspirirati i educirati samonauke plesne trenere raznim metodama i pristupima plesnom treningu kako bi poboljšali svoj rad sa mladima.

Priručnik možete skinuti ovdje.

U priručniku možete naći razne teme poput timskog rada, metode učenja u par, improvizacija i metode improvizacije na treningu, kako strukturirati trening za početnike a kako za napredne plesače, priznavanja plesnih kompetencija, vježbe za sva godišta, koreografija i rad sa rekvizitima, nastupi na javnim mjestima i još mnogo toga. Priručnik je na engleskom jeziku te također sadrži i komentare polaznika projekta među kojima smo imali profesionalne plesače i plesne trenere.

Udruga Urbana mladež je hrvatska organizacija koja je zadužena za provedbu ovoga projekta u suradnji sa partnerskim organizacijama Gor (Slovenija), Associació Pirineus Creatius (Španjolska), Dom Kultury “Zacisze” w Dzielnicy Targówek m.st. Warszawy (Poljska) , Fondazione Teatro della Città di Livorno Carlo Goldoni (Italija) , Obshtinski Mladejki dom (Bugarska), Asociacija Apkabink Europa (Latvija), HELLASFORUS (Grčka) , Asociatia Umanitara FAM (Rumunjska), Tmelník z.s. (Češka Republika), SYTEV (Slovačka).

Dance tools for inclusion je Erasmus plus projekt financiran od Europske unije.

Autor: dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.