Facebook

VJENČANJE IZ SNOVA? Nećete vjerovati čime su mladenci na svadbi počastili goste

Autor: dnevno.hr

Društvenim mrežama se širi jedna nesvakidašnja svadbena priča. Naime, izgleda kako doista malo stvari kaže prava ljubav kao kad se parovi osjećaju ugodno trpajući hamburgere jedan ispred drugog.

Takva ljubav je za Andrewa i Nancy vodila i prema vjenčanju. Ovaj sretni par je svoje goste na vjenčanju počastio s 400 hamburgera iz McDonald’sa. I to nakon šest slijedova svadbene večere.

“Nakon što smo se odlučili vjenčati, ideja da na svadbi, između ostaloga, poslužimo i hamburgere iz McDonald’sa jako nam se svidjela. To se našim gostima jako svidjelo. Znate, u McDonald’s svi poslije velikih tuluma i pijanstava uvijek svraćaju, a mi smo odlučili hranu iz McDonald’sa donijeti na svadbu”, rekla je Nancy za Metro.

Iznenađenjem su se gosti veoma oduševili, a tome u prilog ide i činjenica kako su se u veoma kratkom roku pojeli svi burgeri.

Inače, iznenađenje su Andrew i Nancy s jednom od menadžerica najbližeg McDonald’sa koja je angažirala ekipu da peče burgere u sitne noćne sate dogovorili prije nekoliko dana.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.