SCREENSHOT

(VIDEO) SRAMOTA NA TV-U! U jutarnjem programu striptizeta mahala seksualnim pomagalima

Autor: P. A.

Usred jutarnjeg programa striptizeta je pričala o liječenju ženske histerije u Hipokratovo vrijeme, a pored sebe je imala lisice, bičeve i vibratore

Jutarnji program srbijanske Pink televizije iznenadio je sve koji su ga gledali. Naime, iako je na glasu kao televizija s mnoštvom nemorala i narodnjačke glazbe, činilo se kao da nema više ničega tu za nadodati. Ali, izgleda kako se uvijek može očekivati gore od gorega.

Prvo su s gostima u jutarnjem programu voditelji Dea i Šarapa razgovarali o atentatu na Olivera Ivanovića, a onda su odjednom promijenili temu. Ništa ne bi bilo sporno da nakon riječi o atentatu koji potresa regiju riječ nije preuzela striptizeta Branka Black Rose. I da, pogađate dobro, ona je pak govorila o seksualnim pomagalima.

Usred jutarnjeg programa striptizeta je pričala o liječenju ženske histerije u Hipokratovo vrijeme, a pored sebe je imala lisice, bičeve i vibratore.

Iako zgroženi viđenim, izgleda kako susjedima takve stvari ne smetaju s obzirom da Pink televizija bilježi ogromnu gledanost.

Autor:P. A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.