screenshoot

(VIDEO) Snimka susreta sina i oca zbog koje su mnogima potekle gorke suze

Autor: dnevno.hr

Teško je gledati djecu koja su rastavljena od svojih roditelja, ali ponekad je teško podnijeti i njihovo ponovno ujedinjenje

Mnogobrojne su situacije uz kojima su djeca snimljena u trenucima ujedinjenja sa svojim roditeljima vojnicima, koji svoje roditelje ne vide po nekoliko mjeseci. Svaki takav video pokazuje tu iskrenu, bezuvjetnu ljubav djece prema roditeljima i činjenicu koliko im njihovi roditelji nedostaju. Nedostaju toliko da boli čak i kada se ponovo sretnu.  I svaka snimka uvijek će buditi jednake emocije, koliko god puta tako nešto vidjeli, a možete samo pokušati zamisliti kako je tek djeci i roditeljima koji tako žive i koji ovo proživljavaju svakih nekoliko dugih mjeseci.

Još je jedna takva snimka dječaka koji je preplavljen emocijama zbog povratka svoga oca iz vojske osvojila internet.

Maleni Sean je sa svojom sestrom i pomajkom išao dočekati oca Iana Gavagana koji se nakon šestomjesečne misije na izraelsko-sirijskog granici vratio u Dublin. Dok mu starija kći trči u zagrljaj vičući ”tatice, tatice”, možete vidjeti malenog dječaka Seana, koji od sreće i uzbuđenja što konačno vidi svog oca ne može napraviti ni korak.

Malenog su toliko obuzele emocije koje nikoga tko je vidio ovu snimku nisu mogle ostaviti ravnodušnim.

Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/snimka-djecaka-koji-je-napokon-docekao-povratak-oca-iz-vojske-rasplakala-je-mnoge-1200544 – www.vecernji.hr




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.