screenshot

(VIDEO) SMRT UŽIVO: Internetska zvijezda snimala se tijekom pogibije!

Autor: dnevno.hr

Tragedija je okarakterizirana kao nesreća

Mladi “rooftopper” Wu Yongning (26), inače kineska internetska zvijezda, poginuo je dok se snimao kako vježba na vrhu 62-katnog nebodera.

Radeći zgibove, ruke su mu popustile te je pao sa zgrade, a mrtvog ga je kasnije pronašao čistač prozora. Sve je snimila kamera koju je Wu postavio na drugom dijelu zgrade.

Njegova djevojka Jin Jin za Beijing News izjavila je da je planirao pitati njezine roditelje za dopuštenje da se vjenčaju dva dana nakon snimanja kobnog videa. Otkrila je i da je njezinim roditeljima planirao donijeti i poklon vrijedan oko 76 tisuća kuna, što je ujedno bio i iznos koji je trebao zaraditi od videa koji je snimao kada je poginuo.

Nesretni slučaj dogodio se 8. studenoga, no njegova obitelj je smrt potvrdila tek prije nekoliko dana kada su se njegovi fanovi zabrinuli jer neko vrijeme nije objavio snimke na svojem kanalu.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.