screenshot

(VIDEO) Pogledajte zašto je ovaj snimak rasplakao četiri milijuna ljudi

Autor: A.P.

Ovaj video se neprestano dijeli društvenim mrežama. U trenutku pisanja članka video je pregledan više od 4,5 milijuna puta

Internetom posljednjih nekoliko dana kruži snimka koja će otopiti srce i naljućim tvrdicama. Na snimci koja je postala viralni hit je beba koja plače od sreće jer je prvi put čula glas svoje majke.

Iako je djevojčica Charly rođena gluha, nabavljen joj je slušni aparat brzom intervencijom roditelja i liječnika. U kratkom je periodu ovaj aparat bebici promijenio život.

Osim toga, reakciju koja je mnoge natjerala na suze pokazao je ovaj video.

Kamerom je tako zabilježen trenutak kada beba prvi put čuje majku koja joj govori da je voli. Majka je zatim pita hoće li kada odraste biti poput nje emotivna, a bebica je glavom kimnula,

Ovaj video se neprestano dijeli društvenim mrežama. U trenutku pisanja članka video je pregledan više od 4,5 milijuna puta.




Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.