Epa

(VIDEO) Pogledajte kako je bilo na premijeri Ratova zvijezda

Autor: Hina

Premijera je održana u čast Carrie Fissher

Daleka galaktika oživjela je u subotu u Los Angelesu na svjetskoj premijeri “Ratova zvijezda: Posljednji Jedi”, posvećenoj Carrie Fisher, preminuloj zvijezdi jedne od najuspješnijih filmskih franšiza svih vremena.

“Želim ovu večer posvetiti Carrie, koja kao da je ovdje s nama i govori mi ‘Zaboga Rian, da se nisi usudio ovu večer pretvoriti u komemoraciju'”, rekao je redatelj i scenarist filma Rian Johnson.

“Uživajmo večeras za Carrie”, dodao je.

Film završava zahvalom Fisher koja igra princezu Leiu. Gumica je u 60. godini umrla u prosincu prošle godine nakon što je završila snimanje svojih scena za “Posljednji Jedi”.

Njezin lik, sada poznat kao generalica Leia Organa, čelnica Otpora, ima glavnu ulogu u filmu.

“Posljednji Jedi” filmskog studija Walt Disney Co., koji u američka kina dolazi 15. prosinca, nastavak je filma iz 2015. “Ratovi zvijezda: Sila se budi”.

Glavne uloge tumače Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie, Andy Serkis, Benicio del Toro, Laura Dern, Kelly Marie Tran.




Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.