screenshot/YouTube

(VIDEO) Obama uživa u slobodnim danima, s obitelji posjetio egzotičnu Indoneziju

Autor: Hina

Sljedećeg tjedna Obama i obitelj planiraju otići u Yogyakartu gdje bi trebali posjetiti hram Borobudur. Ondje će provesti dva dana prije leta u Džakartu

Barack Obama provodi obiteljski odmor u Indoneziji kamo je stigao na Bali, a posjetit će i Džakartu, grad u kojem je proveo dio djetinjstva, objavile su vlasti u subotu.

Bivši američki predsjednik u ležernoj odjeći stigao je na turistički otok Bali sa suprugom Michelle i njihove dvije kćeri, kazao je lokalni vojni dužnosnik.

Obama je ustao rano, vježbao u luksuznom vrtu hotelskog kompleksa, ali nema informacija o tome kako obitelj planira provesti vrijeme u mirnom i umjetničkom gradu Ubudu.

Sljedećeg tjedna Obama i obitelj planiraju otići u Yogyakartu gdje bi trebali posjetiti hram Borobudur. Ondje će provesti dva dana prije leta u Džakartu.

U djetinjstvu je Obama živio gotovo četiri godine u Džakarti, glavnom gradu Indonezije, pošto se njegova majka udala za Indonezijca.




Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.