screenshot/YouTube

(VIDEO) MISTERIOZNA DAMA U CRVENOM! Putin joj je otvorio pa zalupio vrata svog automobila!

Autor: dnevno.hr

Nije novost da Putin svoj privatni život drži pod velom tajne

Koga ljubi ruski predsjednik, Vladimir Putin? Nakon razvoda 2014. povezivalo ga se s gimnastičarkom Alinom Kabaevom, no ti su napisi demantirani, dok ljubovanje s atraktivnom poslovnom ženom Wendi Wang, o čemu se pisalo 2016., nije naišlo ni na potvrdu ni na opovrgavanje. U javnosti se sada pojavila snimka na kojoj je Vladimir Putin zamalo pokazao svoju misterioznu partnericu, izvijestili su svjetski mediji.

Snimka je nastalo na sjeveru Rusije gdje je Putin otišao na odmor. Na njemu se može videjti kako ruski lider parkira svoj mercedes ML ispred samostana “Spaso-Preobrazenski”, otvara zadnja vrata automobila, a na sjedištu se nalazi ženska osoba u crvenoj odjeći ili pak s crvenom torbicom na krilu koja Putinu na nešto pokazuje prstom, verojatno na fotografe.

Putin je zatim brzo zatvorio vrata kao da nikog nema u automobilu i u samostan je otišao sam. Mnogi nagađaju da je reijč o njegovoj novoj (ili staroj) djevojci. Sumnje je pokrenulo to što su sve ruske medijske TV kuće izrezale taj videoisječak iz vijesti.

Daily Mail piše da je iz Putinovih redova kasnije stiglo objašnjenje da je riječ o članu sigurnosne službe, no malo tko je u to povjerovao.

 

 




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.