screenshot

(VIDEO) Melania drugi put u dva dana odbila dotaknuti Trumpovu ruku!

Autor: T. P.

Snimke Melanijina odbijanja suprugove ruke šire se društvenim mrežama, a tako i nagađanja šalje li ona time kakvu poruku

Brak Melanije i Donalda Trumpa ponovno je postao tema, osobito na društvenim mrežama. Razlog tomu sitni su potezi Melanije na javnim mjestima prema kojima se može naslutiti da nešto nije u redu. S druge strane, možda je riječ o nespretnosti trenutka te baš ništa nije neobično. Na procjenu svakome! Naime, nakon što je u Izraelu grubo odgurnula Trumpovu ruku dok su napuštali zrakoplov, Melania Trump i u Italiji je jednako tako otpilila svojeg supruga koji ju je pokušavao primiti za ruku.

Nakon što su izašli iz zrakoplova u Rimu, Trump je ponovno pokušao primiti Melaniju za ruku, na što ju je ona samo odmaknula i uklonila kosu s lica te se nastavila spuštati iz zrakoplova.

Stručnjakinja za govor tijela Judi James još je u veljači ove godine izjavila da je jasno da je Melanija svladala tehniku “smješkaj se i maši”, ali da joj se na licu vidi da se osjeća kao ptica u zlatnom kavezu te da ne uživa ulozi prve dame.

Ovako je njezin potez izgledao u Izraelu:




Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.