dulist

Umirovljni policajac preko oglasa traži ženu, već ima nekoliko ponuda

Autor: dnevno.hr/glas slavonije

Kako je pojasnio sam umirovljenik, želi pronaći ženu koja će ga sahraniti sa njegovom pokojnom suprugom

Umirovljeni osječki policajac Vjekoslav Golub ovih je dana dao neobičan i, možemo reći, za današnje prilike vrlo human oglas. Naime, taj 90-godišnjak traži ženu bez mirovine i s njom se, ako to ona tako želi, može samo “registrirati”. Ono što mu je važno, kaže, jest da ga netko pokopa u grobnici u Koprivnici, gdje sada živi, a zauzvrat budućoj supruzi ostaje ne tako malena, policijska mirovina, piše Glas Slavonije.

‘Zabrinjava me hoće li me netko nakon smrti pokopati u kakav pijesak i trebam suprugu koja bi me za moj novac pokopala u grobnicu. Otkako sam dao oglas, javile su se tri žene, no jedna kaže da se ne bi udala i da bi voljela živjeti u izvanbračnoj zajednici. Podsjetio sam je da onda nema nikakva prava, a to nije dobro. Ja želim svojom mirovinom od 3700 kuna nekome pomoći. Iznos nije pretjeran, ali nije ni malen’, poručio je Golub.

Autor:dnevno.hr/glas slavonije
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.