Zarko Basic/PIXSELL

SVI SKANDALI UMIŠLJENE ‘DIVE’: Pročitajte na što se sve Martini Tomčić povraćalo pred kamerama!

Autor: dnevno.hr

Kada je riječ o Martini Tomčić, divom je se može nazvati u kontekstu opernoga pjevanja, no ne i ljudskosti za koju je pokazala da je na upitno niskim granama

Opernu pjevačicu Martinu Tomčić (42) navikli smo gledati u žiriju različitih zabavnih emisija, no na njezine se opaske i žestoke komentare nismo uspjeli naviknuti. Prije nekoliko je dana pretjerala izvrijeđajući mladića u Supertalentu, što je zgrozilo javnost pred malim ekranima, kao i one na društvenim mrežama. Svi su se uhvatili za to, očito zaboravivši da taj ispad nije jedini “u režiji” operne dive.

Podsjetimo, u prvoj epizodi Supertalenta Tomčić je kritike uputila Roku Dubravici koji je oduševio publiku i ostatak žirija “rasturivši na bubnjevima”.

“Neosporno je tvoje umijeće, međutim ja u ovoj tvojoj vrsti izražavanja ne pronalazim apsolutno ništa lijepog. Dapače, osim što me ovo čini krajnje nervoznom, imam sad i nakon ove tri minute blaži poriv za povraćanjem”, istaknula je Tomčić.

Gledateljima nije trebalo mnogo da primijete omalovažavanje talenata.

>>> JAVNOST ZGROŽENA: Bahata i nekulturna ‘diva’  ultra-bezobrazno izvrijeđala mladića!

Međutim, Tomčić se slično “proslavila” i u žiriju HTV-ovog showa “Zvijezde pjevaju”.

Tomčić se tada okomila na Vladu Kalembera i Anu Rucner čije je pjevanje nazvala “njanjanjem”.




Za glumca Roberta Kurbašu također nije imala ugodne riječi:

“Razmišljam da li da vam kažem istinu ili ono što biste vi htjeli čuti u svakoj emisiji. Nažalost, punoljetni smo pa ne možemo tako”, naglasila je.

Ni Davor Dretar Drele nije prošao mnogo bolje:




“Očekivala sam jednog alfa mužjaka koji je stamen i sugestivan, koji fiksira”, rekla mu je tada Tomčić, na što se Drele nadovezao rekavši da “lakše pogodi G-točku nego G-dur”.

I prije tri godine se u istom showu našla u središtu javne rasprave kada je očito favorizirala Petru Dugandžić jer joj je nekad bila mentorica.

“Za početak, Petra nije išla u našu školu, nego je bila jedna od glumaca serije koju smo glazbeno producirali i u sklopu toga imali vocal coach. Ako bilo tko u tome vidi nepotizam, moram ga podsjetiti na činjenicu da su onda po toj definiciji svi moji kolege koji su sjedili u žiriju ‘Zvijezda’ bili u sukobu interesa ili s mentorima ili s natjecateljima showa. To su smiješne insinuacije, a evidentno je i da se kod nas više ne zna razdvojiti bitno od nebitnog”, ograđivala se tada Tomčić, piše 24sata.

Kada je riječ o Martini Tomčić, divom je se može nazvati u kontekstu opernoga pjevanja, no ne i ljudskosti za koju je pokazala da je na upitno niskim granama

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.