Nina badrić / Instagram

Svi pričaju o novoj estradnoj ljubavnoj vezi koju je ‘raskrinkao’ Dnevno.hr

Autor: dnevno.hr

Nina Badrić sreću je čini se uistinu pronašla u zagrljaju osebujnog poduzetnika iz Livna.

Nakon što je Dnevno.hr prije nekoliko dana objavio priču o Nini Badrić i njezinom novom odabraniku Tini Bralu, svi relevantni hrvatski mediji, ali i ostatak javnosti ne prestaju pričati o ovom novopečenom paru.

Iako poznata pjevačica ne želi javno govoriti o ljubavnoj vezi s livanjskim poduzetnikom Bralo s njim je proteklog tjedna viđena na večeri u jednom zagrebačkom restoranu, a oni koji su svjedočili tome druženju prepričavaju kako je naša pjevačica blistala od sreće. S poduzetnikom je Nina nedavno uživala i na Maldivima. Podsjetimo, kao što je naš portal pisao Bralo je poduzetnik koji se 90-tih obogatio prodajom kave na području bivše Jugoslavije, ali i na Cipru, Egiptu i Belgiji.

Spominjalo ga se u javnosti i stoga što je bio osumnjičen za šverc duhana. U studenom 2015.godine policajci i carinici Bralu su ulovili u zabranjenom poslu, a zatekli su ga tijekom pretovara duhana iz kamiona u kombi nedaleko od Dugog Sela. Brali je duhan zaplijenjen, a uz kaznenu prijavu za nedopuštenu trgovinu dobio je i prekršajnu prijavu.

Kao što je već nadaleko poznato Nina nerado progovara o novim muškarcima u svojem životu, a otkako se razvela od Bernarda Krasnića nije se pisalo o novim muškarcima u njenom životu, ali sada je izgleda napokon pronašla sreću, što je u konačnici najvažnije.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.