Marko Prpic/PIXSELL

Simona objasnila zašto je pobjegla iz grupe podrške za Severinu!

Autor: I.A.

Simona Mijoković isto je pozvana u grupu, ali kako kaže, brzo je pobjegla iz nje

Na Facebooku je nedavno osvanula grupa ‘I ja sam majka’ u znak podrške Severini Kojić koja se bori za skrbništvo nad sinom Aleksandrom kojeg ima sa srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem.

Podsjetimo, sutkinja je donijela privremenu mjeru kojom dijete tjedan dana živi s ocem, a tjedan dana s majkom. Također Severina dijete može čuti samo u 20 sati, dok je kod oca.

Grupu podrške na Viberu pokrenula je violončelistica Ana Rucner, a podršci su se na raznim platformama pridružile i mnoge poznate žene poput Marine Tomašević, Žanamari Perčić, Pamele Ramljak, Ivane Mišerić, Doris Pinčić Rogoznice i Vjekoslave Bach.

Simona Mijoković isto je pozvana u grupu, ali kako kaže, brzo je pobjegla iz nje. Psovke i uvrede koje su iznesene u toj grupi su je sablaznile. Njezin status prenosimo u cijelosti:

Stavili su me u jednu grupu koja je ‘ podrška ‘ majki / kažu svim majkama.

Nažalost ta grupa me je toliko sablaznila , da sam još brže pobjegla iz nje.
Koliko vokabular jedne majke može biti okrutan , koliko ” jedna, dve , pet, deset ….” majka/i može izreći ružnih riječi na račun oca djeteta , da je to pretužno . Toliko psovka sam pročitala , da nisam mogla vjerovati kako “jedna” majka može tako pisati??

Iste te NEKE majke bile su protiv Hoda za život , a podupirale Gay paradu – a ovih danas brane majćinstvo .. ?!

Itekako znam sto znači nositi dijete u utrobi , itekako znam što znači boriti se za svoje dijete na sudu ! Ali itekako znam koliko je meni nedostajao tata kao djetetu (dijete sam rastavljenih roditelja ) i koliko i Gabi nedostaje . Bogu hvala na Stanislavu koji joj svim srcem daruje ljubav . I ona ga zove tata .

Ali tata je TATA ! Bog je stvorio muškarca , a onda ženu .

Nije stvorio Adama i Adama ili Evu i Evu , nego Adama i Evu !

Nije stvorio ženu prvu , ni ko stup obitelji . Nego to je tata .
Obadva su važni za dijete : i tata i mama ! I nikakve bake , djede, dadilje, prijatelji, “maćehe/ očuhi ”
Nemogu zamjeniti ulogu Oca i Majke .

Što je majčinstvo ?
Majka sam Gabice , i za ‘nekoliko dana ‘sina Joshue , i nikada ne bi govorila ružno djetetu o ocu ! Nikada !
Koliko god mi u životu i bilo teško kada smo Gabi i ja ostale same , uvijek sam joj govorila s puno ljubavi o obitelji , ocu i svima.
Njeno srčeko sam uvijek čuvala daleko od svake tame ,
ružnih riječi i mojih lutanja .

Zato drage majke tražite uzor u Majci Mariji i nećete pogriješiti . Tražite uzor u najponiznijoj , najposlušnijoj i najsvetijoj . Budite žene vrsne !

Drage majke ako je vaš suprug bio prema vama grub i pretrpile ste oluju života , nemojte da to utječe na život vaše djece. Najveći dar koji možete usadit u vaše srce je OPROST . Oprostite i tek onda biti ćete slobodni . Slobodni u ljubavi za život i vašu djecu . Ali ogorčenjem, klevetama , ružnim riječima samo ćete stvarat još veće rane na svom srcu i srcu svoje djece .

I zato moj glas je za sve očeve i majke , moj glas je za sve obitelji koje se drže zajedno , moj glas je za sve brakove koji ne posustaju pred Olujom nego se bore u dobru i zlu , moj glas je za sve one majke koje su i same ostale s djecom ali odgajaju ih u ljubavi i milosrđu , moj glas je za pravo na život ,
moj glas je za Obitelj . 

Moj glas je za LJUBAV , a ne mržnju !

I opet vraćam se na činjenicu koja je ISTINITA: Kad je Bog na 1 mjestu sve ostalo je na pravom mjestu !

Autor: I.A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.