screenshot

SAMO JE JEDNA MAJKA: Prestanite raditi, zastanite na trenutak i odvojite 4 minute za ovaj (VIDEO)! Nema ništa važnije od toga

Autor: A.P.

Tinejdžerima je poručio kako ne smiju tratiti život na krive odluke, jer kako kaže, život nije utrka, život nije ono što imate ili nemate u džepu - važno je samo ono što vam je u srcu.

Marc Nero je američki umirovljeni amaterski boksač i profesionalni hrvač, ali i motivacijski govornik. S učenicima jedne srednje škole podijelio je svoje tinejdžerske dane i kako se odnosio prema svojoj majci.

Naime, tinejdžere je teško motivirati, što nije tajna. No, Nero je uspio zainteresirati tinejdžere i rasplakati ih. Vjerovali ili ne, auditorij je plakao i šutio četiri minute dok je ovaj bivši hrvač držao svoj govor.

Tinejdžerima je poručio kako ne smiju tratiti život na krive odluke, jer kako kaže, život nije utrka, život nije ono što imate ili nemate u džepu – važno je samo ono što vam je u srcu.

”Ljubav je riječ dok joj netko ne da drugačije značenje, a to značenje to ste vi. Svojim mamama to ste vi isto kao što i vama toliko trebaju značiti vaši roditelji”, dio je poruke koju je Marc prenio učenicima.

Nero je iskreno rekao kako se u mlađim danima bahato odnosio prema svojoj majci, upadao je u probleme, a ona ga je stalno čekala i samo je željela provoditi vrijeme s njim. Samo je htjela sa svojim sinom porazgovarati. No, zbog želje za slavom i bogatstvom, Nero je ignorirao svoje najbliže. Sve dok nije stigla tužna vijest.

Marc Nero je sa svijetom podijelio priču o ljubavi i iskupljenju.

“Imate li mamu i tatu odmah im danas recite koliko ih volite!”, poručio je na kraju svog govora.




Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.