Wikimedia Commons

Prijateljica Melanije Trump otkrila zanimljive detalje iz prošlosti!

Autor: T. P.

Victoria Silvstedt i Melania Trump dijele brojna zajednička sjećanja vezana uz modeling i stan na pariškoj adresi.

Bivša cimerica Melanije Trump, švedska starleta Victoria Silvstedt, prisjetila se svojeg prijateljstva s novom američkom prvom damom. Victoria se osvrnula na dane provedene s Melanijom u pariškom stanu koji su dijelile prije više od dvadeset godina. Za prvu damu ova Šveđanka ima samo riječi hvale, a prije svega je smatra toplom, dragom osobom koju su u mladim danima pokretale velike ambicije i odlučnost.

Bivša Playboyeva zečica Victoria Silvstedt i Melania Trump  družile su se kada su obje bile aktivne u svijetu modelinga. Victoria je za američke medije istaknula: “Zajedno smo živjele skoro godinu dana u Parizu, sredinom 90-ih kad smo obje započinjale s karijerom. Ja sam tek došla iz Švedske, a ona iz Slovenije i zaista smo se odmah složile. Ona je divna osoba.”

Victoria je dodala da je Melania oduvijek jako pazila na odijevanje i da ju je zanimala moda.

>>> Slovenka Melania Trump ulazi u Bijelu kuću! Zanimljiva biografija prve dame (FOTO)

“Ona je žena sa stilom i bit će prekrasna prva dama, to je sigurno.  Ne kažem da Bijela kuća nije i prije nje bila glamurozna, ali Melania je zaista ikona stila, uvijek izgleda predivno. Pretpostavljam da se brojni dizajneri već sad bore oko toga čije će kreacije nositi”, rekla je Silvstedt.

Bivša cimerica prve dame otkrila je i da je Melanijin modni uzor oduvijek bila Sophia Loren. “Melanijin modni uzor oduvijek je bila Sophia Loren. Ona je njezin idol, beskrajno se divila njezinoj ljepoti, izgledu i tajanstvenosti”, istaknula je ova Šveđanka.

Prisjetila se i upornosti koja je krasila Melaniju:




“Znale smo ići i na 12 castinga dnevno, trčati s jednog kraja grda na drugi s bookom u ruci i natjecati se sa stotinama djevojaka za neki posao. Zapravo smo većinu dana provodile u podzemnoj željeznici, bile smo cure iz različitih zemalja koje ne govore jezik zemlje u kojoj se nalaze. Nije bilo lako, ali smo se odlično slagale. Ona nikad nije izlazila van i partijala. Uvijek je bila jaka i odlučna, jako ozbiljna u svom poslu. Ona je zaista željela uspjeti u životu. Vjerojatno nije dolazila iz najbogatije obitelji na svijetu. Taj je posao bio platforma za ostvarenje njezinih ciljeva. Ona je borac i ambiciozna osoba – takve je se uglavnom sjećam. Nikad nije odustajala, to je sigurno. O toj ženi mogu vam sreći samo najljepše. Ona je jedna jako draga osoba, jako posebna”, zaokružila je ovaj mali hvalospjev Victoria Silvstedt.

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.