Marko Lukunic/PIXSELL

Prekinuli Šalković i Gruica? Navodno više ne žive zajedno

Autor: dnevno.hr

Posljednju zajedničku fotografiju sa Šalkovićem Gruica je na Instagramu objavila u srpnju

Glumica Ana Gruica i književnik Hrvoje Šalković navodno su prekinuli svoju trogodišnju vezu. Gruica se jednako tako navodno odselila iz Šalkovićeva stana u središtu Zagreba, no nije poznato je li riječ o trzavicama ili konačnom krahu.

Razlog loših odnosa je neslaganje oko svakodnevnih obveza i nepomirljive razlike, a trzavice su navodno započele još nakon Anina sudjelovanja u showu Tvoje lice zvuči poznato.

Par ima dvogodišnjeg sina Ivana Marata, a još se u travnju pisalo da Gruica razmišlja o još jednom “malom Šalkoviću”.

Posljednju zajedničku fotografiju sa Šalkovićem Gruica je na Instagramu objavila u srpnju, u povodu njihove godišnjice.

“Sretna nam trogodišnjica, preko 1000 dana (a mali će nam brzo u školu). Hvala na svemu, a najviše na ovom malom bijelom čudu”, napisala je tada uz objavu.

Andiamo! ❤️?? U unikatnoj @kaviy_couture suknji #rome #friends #havefun #italia #latronista

A post shared by Ana Gruica (@anagruica) on




Sretna nam trogodišnjica, preko 1000 dana,(a mali će nam brzo u školu???). Hvala na svemu, a najviše na ovom malom bijelom čudu! ❤️ #shalehrvojesalkovic #familytime #familylife

A post shared by Ana Gruica (@anagruica) on




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.