Zarko Basic/PIXSELL

Predsjednica poslala pismo Dini Jelusiću, on ga objavio na Facebooku (FOTO)

Autor: T. P.

"Glazba je tvoj profesionalni i životni poziv, stoga vjerujem da će ti i u budućnosti donijeti puno zadovoljstva i uspjeha", napisala je Dini Kolinda Grabar Kitarović.

Dino Jelusić koji je popularnost stekao još kao pobjednika prvog izbora za dječju pjesme Eurovizije, nastavio se baviti glazbom. Iza njega je i snimanje prvog albuma s bendom Mad Dogs, kao i niz drugih glazbenih uspjeha.

Dino je na svojem Facebook profilu objavio čestitku koju je primio od predsjednice Kolinde Grabar Kitarović nakon pobjede na najvećem svjetskom festivalu pjevača New Wawe u Sočiju i priključivanja slavnom američkom bendu Trans-Siberian Orchestra s kojima uskoro kreće na turneju po Americi u više od 50 gradova.

“S velikim sam zadovoljstvom primila obavijest o tvom uspjehu na festivalu New Wawe koji je održan 9. rujna 2016. i na kojem si osvojio publiku i žiri. Ova pobjeda nastavak je tvoga uspješnog glazbenog puta koji traje od osvajanja dječjeg Eurosonga 2003. do danas, uz veliku pomoć i potporu tvoje obitelji koja s tobom dijeli radost svakog uspjeha.

Želim ti uspješan nastavak studija na Muzičkoj akademiji u Zagrebu i vjerujem da ćeš na turneji po Sjedinjenim Američkim Državama još jedanput dokazati svoj talent, znanje i profesionalnost. Glazba je tvoj profesionalni i životni poziv, stoga vjerujem da će ti i u budućnosti donijeti puno zadovoljstva i uspjeha”, napisala je Dini Kolinda Grabar Kitarović.

capture

Autor: T. P.