Screenshot/ Facebook Stjepan Hauser

Poznati violončelist dobio svoju šetnicu!

Autor: dnevno.hr

'Počašćen sam i ponizan da mogu najaviti kako je ova prekrasna, pet kilometara duga šetnica dobila ime po meni'

Nema mnogo glazbenika u Hrvatskoj kojima je ukazana čast imenovanjem neke površine njihovim imenom. Poznatom violončelistu Stjepanu Hauseru iz 2Cellos upravo se to dogodilo u Raklju. S Općinom Marčana i općinskim DVD-om, Hauser je sudjelovao u financiranju staze, a sutra je i svečano otvorenje. Tim povodom organizira se pješačenje i biciklijada kako bi se promovirala “Staza Stjepana Hausera” uz more, dužine pet kilometara, koja ide od Kalavojne, preko uvale Luka do rta Sv. Mikula, prenosi Glas Istre.

Šetnja počinje u 15 sati ispred Društvenog doma u Raklju , a zabavni dio programa nastavlja se u 20 sati u uvali  Luka do koje će svi sudionici moći doći Stazom Stjepana Hausera od rta Sv. Nikola. Organizatori naglašavaju da šetače očekuje 20 minuta hoda po makadamu za što treba prikladna obuća.

“Počašćen sam i ponizan da mogu najaviti kako je ova prekrasna, pet kilometara duga šetnica dobila ime po meni. Riječi ne mogu opisati moju zahvalnost prema mojim ljudima u Raklju koji su me počastili time! Pozivam sve da dođu i pridruže se proslavi otvaranja ove šetnice 6. kolovoza”, objavio je Stjepan Hauser na engleskom jeziku na svom Facebook profilu, piše Glas Istre.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.