Damir Spehar/PIXSELL

Otputujte vlakom na Božićnu priču obitelji Salaj!

Autor: dnevno.hr

Ove godine imanje je okićeno s dva milijuna lampica, a na imanju Salajevih posjetitelji mogu uživati u brojnim dodatnim edukativnim i ugostiteljskim sadržajima

HŽ poziva na prvu vožnju vlaka na Božićnu priču na imanju Salaj u petak 2. prosinca u 16.19 sati na relaciji Zagreb Glavni kolodvor – Ivanić Grad – Zagreb Glavni kolodvor.

Vlak će na Božićnu priču na imanju Salaj u Grabovnici voziti petkom i subotom od 2. prosinca do 14. siječnja 2017. godine. Petkom vlak iz Glavnog kolodvora polazi u 16.19 i vraća se u 21.50 sati, a subotom polazi u 15.00, a vraća se u 19.38 sati.

Cijena karte za dijete iznosi 80 kn, a za odrasle 85 kn. U cijenu su uračunati prijevoz vlakom, prijevoz autobusom od Ivanić Grada do Grabovnice, ulaznica i pratnja te dar za dijete u vlaku. Karte se mogu kupiti na blagajnama Glavnog kolodvora.

Uz zaposlenike HŽ Putničkog prijevoza, kićenju dječjega božićnog vlaka pridružili su se i zaposlenici imanja Salaj. Ove godine imanje je okićeno s dva milijuna lampica, a na imanju Salajevih posjetitelji mogu uživati u brojnim dodatnim edukativnim i ugostiteljskim sadržajima.

Uz to, HŽ Putnički prijevoz i ove godine po 19. put na područjima većih gradova organizira vožnje dječjih božićnih vlakova Tin-express. Više informacija možete pronaći na http://www.hzpp.hr/tin-express.

Do 8. siječnja HŽ Putnički prijevoz putnicima daje 50% popusta na prijevoz do zagrebačkog klizališta Ledeni park uz povoljnije ulaznice i najam klizaljki i 50% popusta na povratna putovanja na Advent u Splitu, a vikendima 40% popusta na povratna putovanja na Advent u Zagrebu.

Autor: dnevno.hr