Objavljujemo imena sretnih dobitnika 20 ulaznica za zračno-koncertni spektakl na aerodromu Lučko

Autor: dnevno.hr

Deset najbržih čitatelja koji su svoje podatke poslali na [email protected] osvojili su po dvije ulaznice za aeromiting koji se održava u subotu, 28. kolovoza.

U povodu obilježavanja 100 godina zrakoplovstva u Hrvatskoj, podijelili smo ulaznice za veliki Rock’n’Roll koncert i zračni spektakl na aerodromu Lučko. Deset najbržih čitatelja koji su svoje podatke poslali na [email protected] osvojili su po dvije ulaznice za aeromiting koji se održava u subotu, 28. kolovoza i mogu navratiti do naše redakcije u ulici Florijana Andrašeca 14a tijekom radnog dana od 7 do 23 sata.

Zabava u Lučkom počinje oko 13 sati i to bogatim air programom. Osim padobranaca, paraglajdera i jedrilica, oblake će parati i do sad neviđeni air race u kojem će se natjecati najbolji akrobatski piloti svijeta. Utrkivati će se međusobno hrvatski i strani akrobatski avioni, a tu ludu jurnjavu možete pratiti i u zraku i na displayu!

Sretni dobitnici su :

Željka Šulekić

Ana Crljen Galović

Martina Opačak

Ana Kunović




Vlasta Zugelj Karačić

Renata Šišak

Željko Mičuga




Petra Krznarić

Nikolina Turkalj

Vedran Matijević

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.