PROMO

Nova voditeljica informativne emisije ‘RTL Danas’ – Jelena Pajić

Autor: dnevno.hr

Jelena Pajić je provela 13 godina na HRT-u, a priprema se za nove profesionalne izazove u kojima će je gledatelji uskoro pratiti.

Nekadašnja HRT-ova uzdanica sada je postala RTL-ovo pojačanje. Odsad će gledatelji lijepu televizijsku i radijsku voditeljicu moći pratiti u informativnoj emisiji ‘RTL Danas’, koja se svakodnevno emitira.

Jelena Pajić 13 je godina provela na HRT-u, a priprema se za nove profesionalne izazove u kojima će je gledatelji uskoro pratiti.

“Pripreme odlično teku! Traju već neko vrijeme. Pažljivo se razmišlja o svim detaljima, ekipa razgovara, dogovara se, promišlja i vjerujem da smo svi već polako i nestrpljivi. Treme, dakako, ima, bit će je sve više kako se sam početak bude približavao, ali to je ona pozitivna trema. Osim toga, ekipa s kojom imam prilike raditi je iskusna, tako da znam da će mi znati pomoći i savjetom i primjerom”, izjavila je Jelena Pajić.

”Ovo je za mene novi početak. Nova medijska kuća, nova sredina, drugačiji način rada, novi ljudi. Izazov je preda mnom i nadam se da ću ispuniti i svoja i tuđa očekivanja”, poručila je 33-godišnja Zagrepčanka.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.