Nel Pavletic/PIXSELL

NEVEN CIGANOVIĆ S 46 GODINA NAŠAO PRVI POSAO: ‘Prvu plaću spiskao sam na krpice’

Autor: I.Delić

Ciganović je našao posao te to iskustvo podijelio s javnošću.

U produkciji kreaitvnog tima jedne od najvećih hrvatskih multibrand trgovina odjeće snimljena je nova kampanja za LTB jeans za novu sezonu, a snimanjem je koordinirao Neven Ciganović kojemu je to tek dio obaveza na novom radnom mjestu. Popularni Cigi stalni je posao u 46 godini života, i to je prvi takav u njegovoj karijeri.

-Javio sam se na oglas za posao jer mi se radno mjesto činilo izrazito zanimljivo i uvidio sam da imam potrebna znanja i vještine. Imao sam i iskustvo iz SAD-a koje mi je bila prednost. Nakon što sam poslao CV, pozvali su me na prvi, pa na drugi razgovor. Osjećao sam da sve dobro ide i nadao sam se i očekivao da ću baš ja dobiti posao- poručio je Neven za Story priznajući kako je cijelu prvu plaću ”spiskao na odjeću”.

Autor:I.Delić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.