prvi.tv
prvi.tv

NESVAKIDAŠNJA SVADBA: Hercegovački mladenci navijali za Vatrene, a prvi ples odgodili za – poluvrijeme (FOTO)

Autor: M.M.

U svadbenom salonu s nešto više od 300 uzvanika sve oči bile su uprte u ogromni projektor preko kojeg se pratila utakmica protiv Portugala

Prošlu će subotu mnogi pamtiti po teškom porazu Hrvatske reprezentacije na Europskom prvenstvu u Francuskoj. Poraz Vatrenih za nogometne je fanatike bio jedan od najtužnijih dana u životu,  ali jedan hercegovački par prošlu će subotu pamtiti i kao najsretniji dan u životu.

U Hercegovini su se utakmice Vatrenih pratile s velikim oduševljenjem, na razne načine i na raznim mjestima, piše Prvi.tv  u čiju su redakciju pristigle fotografije s jedne svadbe u Zapadno-hercegovačkoj županiji.

U svadbenom salonu s nešto više od 300 uzvanika sve oči bile su uprte u ogromni projektor preko kojeg se pratila utakmica protiv Portugala, a mladenci su čak i svoj prvi zajednički bračni ples odgodili za poluvrijeme.
Iako su Vatreni dali sve od sebe, a utakmica bila iscrpljujuće duga i ishod nije bio onakav kakav smo svi priželjkivali, ovi mladenci će moći reći da su imali doista originalnu svadbu kakva se ne viđa svaki dan.

Autor: M.M.

ZADNJE VIJESTI