Twitter

Nakon nekoliko dana shvatio je što se još nalazi na fotografiji krajolika

Autor: A. P.

Na svojoj je fotografiji iznad stijene uočio neku točkicu pa je odlučio otkriti što je to

Šetajući se Belfastom posljednjeg dana prošle godine Gavin Best iz Londona snimio fotografiju je prirode. No ništa ne bi bilo sporno da kasnije nije na njoj otkrio nešto nevjerojatno.

Naime, Gavin s prijateljima šetao prirodom te je mobitelom snimio fotografiju krajolika. Na svojoj je fotografiji iznad stijene uočio neku točkicu pa je odlučio otkriti što je to.

Tako je ugledao na ua uvećanoj fotografiji muškarca kako skače u zrak raširenih ruku i nogu vjerojatno pozirajući za drugu fotografiju.

Gavin je rekao: ”Kakva nevjerojatna slučajnost da sam ga snimio baš u tom trenutku jer nisam imao pojma da se netko ondje nalazi sve dok kod kuće nisam uvećao fotografiju. Situacija mi se učinila zanimljivom pa sam je podijelio na Twitteru”.




Autor:A. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.