screenshot/YouTube

Miss Hrvatske predstavlja Istru u spotu za izbor Miss Svijeta (VIDEO)

Autor: dnevno.hr

Direkcija Miss World na svoj YouTube kanalu predstavlja spotove djevojaka koje će se ove godine natjecati za prestižnu titulu Miss World. Tu je i predivan spot naše Angelice

Miss Hrvatske Angelica Zacchinga 26. 11. 2016. putuje na izboru za Miss Svijeta koji će se u 18. prosinca održati u Washingtonu. Pripreme polako završavaju, a uzbuđenje raste. U direkciji Izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta kažu kako je sve spremno. U petak još samo slijedi press konferencija i predstavljanje haljina u kojima će se Angelica predstavljati Hrvatsku među 139 djevojaka iz cijelog svijeta.

Direkcija Miss World na svoj YouTube kanalu predstavlja spotove djevojaka koje će se ove godine natjecati za prestižnu titulu Miss World. Tu je i predivan spot naše Angelice koji je snimljen u suradnji s Turističkom zajednicom Novigrada. U 2 minute Angelica predstavlja ne samo sebe već i ljepotu Istre odakle dolazi. Spot izgleda doista impresivno i divna je razglednica naše zemlje. Vjerujemo da će mnogi koji ga pogledaju poželjeti doći i upoznati čari našeg mora. U spotu Angelica nosi haljine Pletinella, Džemile Dilberović i Sani shopa.

‘Ljepota sa svrhom’ moto je prestižne organizacije Izbora za Miss Svijeta. Kada je izbor pokrenut, davne 1952. godine ljepota je bila presudan faktor za odabir najljepše, no danas takvi kriteriji više ne vrijede. Osim ljepote, na ovom izboru djevojke se ocjenjuju u nekoliko raznih kategorija među kojima su talenti i sport.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.